Vårda Ögonblogg


19/03/2014

Vi stödjer Operation Smile

Hjälp oss öka kännedomen om Operation Smile

Ibland i vår bransch är det alltför lätt att bli intvingad in i facket av ”kosmetiska ingrepp”, det kan i sin tur göra att det förlorar lite av sin seriositet. Vi på Vårda Ögonklinik tycker det passar bättre snarare med termen friskvård – eftersom det faktiskt kan hjälpa folk till en bättre situation. Därför kan vi relatera till Operation Smiles verksamhet där de avhjälper barn med ansiktsdeformiteter i utvecklingsländer, vi inser samtidigt högst ödmjukt att detta är ett mycket större problem och det är just därför vi har valt att bidra och exponera denna organisation.

Vårda Ögonklinik stödjer Operation Smile Operation SMile före operation - Vårda ÖgonklinikEfter operation - Vårda Stödjer operation smile.

Operation Smile sprider leenden

Många av barnen som Operation Smile träffar har svårt att äta och prata och tvingas leva undangömda. Tack vare medicinska volontärer, som delar med sig av sin tid och sin kunskap, kan barn med ansiktsdeformiteter erbjudas operation utan kostnad för deras familjer. En operation, som tar mindre än en timme och som kostar runt 2400 kronor, förändrar ett barns liv för alltid. Sedan starten har över 200 000 operationer utförts, men många barn väntar fortfarande på att få hjälp.

Du behöver inte bidra med dina pengar nu men skänk i alla fall fem minuter av din tid och gå in på http://www.operationsmile.se

 

Tack, önskar vi på Vårda Ögonklinik och Operation Smile Sverige

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


 
Domain: varda.se