Kampanjfilm

Bokar din förundersökning för 49kr (ord. 395kr).

NoCut® – FRAMTIDENS ÖGONKIRURGI

Nu har vår senaste metod inom laserbehandlingar, NoCut® blivit ännu bättre. Med både den absolut senaste lasern från leverantörerna Schwind (1050RS) och SmartSurfACE teknologi får du nu som patient ett ännu bättre och säkrare resultat. Det är endast Vårda Ögonklinik som kan erbjuda detta i norden.

NoCut®, innebär att lasern gör hela jobbet, dvs den tar bort ytskiktet (epitelet) på hornhinnan och därefter själva synfelet i samma seans. Till skillnad från olika typer av LASIK/FS-LASIK gör vi laserbehandlingen utan att skära i ditt öga. Numera använder vi oss av NoCut® och inte av FS-LASIK. Varför? Jo – om vi kan ge dig en god syn utan att skära i ditt öga, är det enligt oss det självklara valet. Ögat skall man vara rädd om. Det skall hålla länge. NoCut® minimerar risken för eventuella komplikationer p.g.a. felaktiga lock som kan uppstå vid LASIK/FS-LASIK. NoCut® är enligt vår bedömning säkrast för dig som patient. Men ingen operation är utan sina risker, efter att ha tittat på just dina ögon i vår grundliga förundersökning, kommer du att få din individuell bedömning av just din lämplighet.

Se även: PRISERSMARTSURFACEBRUTTOLÖNEAVDRAG/BENIFY  – STUDENTRABATT

NoCut® ögonlaser – Endast för Vårda Ögonklinik

  • Behandlar astigmatism, närsynthet och långsynthet
  • Anpassat för aktiva personer – ögat läker ihop helt efter behandling
  • Skonsamt resultat – behandlingen sker endast på ögats ytskikt
  • Högre precision – än traditionella lasermetoder
  • Oskuret öga – fritt från knivar, alkohol eller mekanisk åverkan
  • Toppteknik – utförs med ett av världens modernaste lasersystem – Schwind Amaris
  • Nu med SmartSurfACE
Bild
 

HUR GÅR DET TILL?

Närsynthet, översynthet och brytningsfel (astigmatism) kan behandlas med hjälp av NoCut®. Vid laseringreppet sköter lasern allt – den behandlar hela ditt synfel på en gång. Det yttersta cellagret på hornhinnan (epitelet) som vi tidigare tog bort med alkohol (LASEK) tar nu lasern bort utan att du märker något. Därefter behandlas hornhinnans ytskikt genom att putsa bort exakt rätt mängd vävnad motsvarande ditt synfel. Sedan sätts en så kallad bandagelins på som fungerar som ett plåster. Färdigt.

Själva operationen är mycket snabb, effektiv och helt smärtfri! Efteråt bjuder vi på fika och informerar om eftervården. Räkna med cirka en och en halv timmes vistelse på kliniken under själva operationsdagen. Laserbehandlingen gör inte ett dugg ont men räkna däremot inte med att kunna arbeta på ett antal dagar efter operationen. Javisst. Återhämtningen tar lite längre tid än vid FS-LASIK-metoden. Med den senaste lasern Schwind Amaris 1050RS och SmartSurfACE är återhämtningen nu markant kortare. Enligt oss bedömer vi att det är värt denna lilla väntan när du tänker operera något så viktigt som dina ögon.

Kampanjfilm
Se förundersökning
Kampanjfilm
Se operation
Bild

Maria Elin Olsson
– Världsmästare i kickboxning 2012

Läs mer om hennes resa och ställ din fråga direkt till Maria.

STÄLL DIN FRÅGA HÄR/LÄS MER

Bild

KAN ALLA OPERERA SIG?

Vi utför inte ögonoperationer på gravida (på grund av hormonförändringar). Ammande bör vänta cirka 3 månader efter avslutad amning. Vi opererar inte heller personer med alltför tunna eller buktande hornhinnor, eller personer som exempelvis har grön starr, grå starr, eller någon näthinnesjukdom. Vi utför inte ögonoperationer i de fall det finns vissa immunsjukdomar med i bilden. Har personen diabetes måste sjukdomen vara under kontroll.

Vi utför inte heller ögonlaseroperationer på personer under 20 år! Vi vet att det finns andra kliniker som gör det men vi menar att en människas öga inte är tillräckligt stabilt om man är för ung. Vi har därför satt 20 år som gräns. Det finns andra skäl till varför vi avstår från operation utöver dessa vi nämnt och som vi i så fall kommer att upptäcka vid den kostnadsfria konsultationen eller förundersökningen.

Se även: TRYGGHETSGARANTIVANLIGA FRÅGOR & SVARVAD SÄGER VÅRA KUNDER

Har du fler frågor eller vill boka tid?

Kontakta oss idag

 
Domain: varda.se