Se våra aktuella erbjudanden för ögonlaser & linsbyte – 99 kr undersökningskostnad

Ögonlaser för 7500kr per öga

Nu erbjuder vi den vanligaste och mest beprövade ytmetoden LASEK till ett superpris!

Detta inkluderas alltid:

Förbättrad upplevelse med vår patientapp (Vårda Ögonklinik) som du kan ladda ned från Google Play eller App Store. Slipp papper och känn dig tryggare!

Ständig kontakt med oss via vår chatt, telefon eller mejl

Jourtelefon utöver ordinarie arbetstimmar – om du behöver akut hjälp

Trygghetsgaranti i hela 5 år som hjälper dig med fria kompletterande behandlingar vid behov och kontroller/återbesök så många gånger du vill

Vilka kan behandlas med LASEK?

LASEK passar oftast dig som är mellan 20-45 år. Metoden korrigerar synfel som närsynthet, översynthet och brytningsfel (astigmatism).  Det är en modern metod som dessutom är den mest vanliga och beprövade ytbehandlingsmetoden.

Vårda Ögonklinik har över 20 års erfarenhet av ytbehandlingsmetoder som LASEK och vår egen metod NoCut®, vilket gör att vår samlade erfarenhet tillsammans med den senaste tekniken bidrar till ett säkrare ingrepp.

Hur går det till?

Med LASEK behandlas först det yttersta lagret på ditt öga (epitelet) med vätska för att frigöra den optiska behandlingsytan på ögat. Nästa moment är sedan att lasern börjar putsa till din hornhinna och korrigerar därmed ditt synfel.

Jämfört med en NoCut® är läkningstiden lite längre, består av två moment och är ej fri från mekanisk åverkan (ej beröringsfri). Båda metoder ger höga synresultat men komforten skiljer sig åt. Vi tar reda på vilken metod du lämpar dig bäst för på undersökningsdagen.

Erbjudanden för studenter och seniorer!

Via din arbetsgivare

Visste du att Vårda Ögonklinik erbjuder skräddarsydda företagserbjudanden som innehåller de mest fördelaktiga priserna? Just nu är tjänsten kostnadsfri – och först till kvarn råder. Så tala med dina arbetsgivare och ansök redan idag.

Utöver de förmånligare priserna erbjuder vi alla Enterprise-medlemmar kostnadsfri undersökning och hela 6 års trygghetsgaranti (ord. 5 år).

Möjligheten finns även för dig som har ett erbjudande via din arbetsgivare och Benify.

TILL ENTERPRISE

Därför ska du känna dig trygg hos Vårda Ögonklinik

Över 75 000 utförda synfelskorrigerande operationer

Över 20 års erfarenhet – en av Sveriges äldsta ögonkliniker

Erfarna kirurger med minst 3000 st utförda ögonoperationer var

Den senaste tekniken med NoCut® och SmartSurfACE

Kvalitetsgranskade av Sveriges sjukvård

Fem rikstäckande kliniker

Familjeägt – ägs till fullo av läkare och inte riskkapitalbolag

Helhetsanpassade med allt inom ögon – såväl privat som ögonsjukvård

 

Sist men absolut inte minst, så premierar vi på Vårda den familjära känslan såväl hos vår personal som våra patienter. Vi är en enda stor familj. Välkommen till Vårda Ögonklinik!

Undersökning – ta första steget – just nu 99 kr

Till skillnad från flera andra aktörer är vi betrodda av Sveriges ögonsjukvård. Det innebär att vi blir både kvalitetsgranskade samt tillser att ha en adekvat utrustning för diagnostik, operation och efterbehandling – för allt inom privata behandlingar men även ögonsjukdomar.

Vi kan enkelt identifiera bakomliggande avvikelser och ögonsjukdomar, med exempelvis ögonbottenfoto eller vågfrontsanalys.

Den diagnostiska delen tillsammans med vår 20-åriga erfarenhet gör att vi kan bidra till en mer korrekt analys om du är lämplig för en synfelsbehandling med ögonlaser eller linsbyte.

Ta första steget och ta reda på om du är lämplig för en synfelsbehandling. Hos Vårda Ögonklinik förbinder du dig aldrig till operation.

BOKA UNDERSÖKNING

undersokning