Alla ska ha råd med ögonlaser

En grundtanke, hos oss på Vårda, har alltid varit att alla ska kunna ha råd med ögonlaser. Att kombinera ett rättvist pris med hög vårdkvalitet är optimalt för det vi arbetar med: synfelsoperationer.

Vad menar vi med detta? Jo, eftersom vi är familjeägda så har vi möjligheten att kunna ge er bästa tänkbara pris med högsta vårdkvalitet. Vi sitter inte och blir påverkade av diverse finansiella utdelningar till investerare som måste genomföras en gång per år. Dessutom slipper vi enorma overhead-kostnader då vi arbetar väldigt kostnadseffektivt. Vi behåller vår ekonomi inom verksamheten. Vi på Vårda är ju trots allt en enda stor familj.

Vi håller stenhårt på vårt löfte till er – och inte minst nu – under kristider och lågkonjunktur. Vi blir alla drabbade. Vissa blir uppmanade till korttidsarbete, andra förlorar till och med sina jobb. Situationen är osäker på många olika sätt.

Vi drar nu vårt strå till stacken och erbjuder dig marknadens lägsta pris – någonsin

1000 euro

Priset på 1000 Euro (ca. 10 800kr) avser båda ögon och alla våra ögonlasermetoder!

Detta inkluderas alltid:

Förbättrad upplevelse med vår patientapp (Vårda Ögonklinik) som du kan ladda ned från Google Play eller App Store. Slipp papper och känn dig tryggare!

Ständig kontakt med oss via vår chatt, telefon eller mejl

 Jourtelefon utöver ordinarie arbetstimmar – om det gäller något akut

Trygghetsgaranti i hela 5 år som hjälper dig med fria kompletterande behandlingar vid behov och kontroller/återbesök så många gånger du vill

Se våra villkor.

Passa på, lägre än så här blir det inte! Erbjudandet löper ut om:

Absolut! Priset blir ungefär 10800kr för båda ögon. Operationen faktureras/debiteras av Vårda Sverige AB i svenska kronor (SEK) enligt den valutakurs som gäller vid fakturadatum. Den gällande valutakursen för kampanjen är den som Vårda erhåller från Nordea dagligen och som används vid fakturering.
I Sverige har vi kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Halmstad och Ystad. Samtliga av våra kliniker är rustade med operationssalar, bemannade och följer högsta hygienstandard inom ögonkirurgi. Läs mer om respektive klinik
Vi är ett land inom EU och vi ville ha ett pris som passar alla. Priset ska även passa de utanför Sverige. Det är dessutom ett jämnt pris (1000 Euro). En stor del av våra kunder kommer från Danmark, Norge och ett par andra länder. Dessa brukar naturligtvis föredra en valuta som Euro före SEK (svenska kronan). Vi har alltid verkat för nyskapande och för att hjälpa våra kunder på bästa tänkbara sätt. Det är viktigt att poängtera att vi tar betalt i gällande valutakurs, vilket innebär att om Euro-valutans värde sjunker så blir det billigare för er. Om den däremot går upp i värde kontra vår svenska krona, så blir det lite dyrare för er. Dock får man ha i åtanke att vår prissättning är så pass förmånlig att oavsett utfall av värdeminskning tjänar ni tusentals kronor på att genom föra ögonlaser hos oss.
Senast tid för bokning av undersökning är 30 juni 2020.
På grund av kapacitetsbrist har vi fått förlänga datumet för kampanjen. Detta för att kunna ombesörja de första 1000 platserna.

Vi älskar våra kunder!

Varför ska du behandla ditt synfel med oss?

Det viktigaste är att du kommer till oss på rätt premisser. Vad menar vi med det? Det handlar om att du ska känna att du har gjort ett val – och det valet är för dig – för din syns skull, utan att någon har intvingat dig till att korrigera din syn. Våra kunder kommer till oss tack vare en solid kombination av pris, teknisk framkant och det familjära.

 

Din syn är allt för oss – vi avråder vissa

Vi behandlar inte dig om vi anser att din ögonhälsa innebär en risk för ett ingrepp. Enligt de kunder som kommer till oss från andra kliniker efter en utförd undersökning och en inbokad operation, kan vi konstatera att 80% av dessa har kommit in på fel premisser hos andra. Varför? Jo, för att vi säger nej till att korrigera dessa på undersökningsdagen. För oss är det väldigt märkligt hur de har lyckats bli inbokade på operation någon annanstans. Men så är det – kliniker jobbar väldigt olika.

Trygghet under dessa tider

Coronasituationen har lett till att vi har ett fåtal människor vistandes på klinikerna. Anhöriga/bekanta får ej vistas inne i våra lokaler. Endast du som patient. Detta leder till en säkrare patientupplevelse under rådande situation. Läs mer

För dig som inte kan ta dig från hemmet kan vi nu även erbjuda videokonsultation med en specialiserad optiker.

Videokonsultation

Vår undersökning är utan kompromiss

Till skillnad från flera andra aktörer är vi betrodda av Sveriges ögonsjukvård och har en tekniskt starkare profil. Det innebär att vi blir både kvalitetsgranskade samt tillser att ha en adekvat utrustning för diagnostik, operation och efterbehandling – för allt inom privata behandlingar men även ögonsjukdomar.

Vi kan enkelt identifiera bakomliggande avvikelser och ögonsjukdomar, med exempelvis ögonbottenfoto eller vågfrontsanalys.

Den diagnostiska delen tillsammans med vår 20-åriga erfarenhet gör att vi kan bidra till en mer korrekt analys om du är lämplig för en synfelsbehandling med ögonlaser eller linsbyte.

UNDERSÖKNING

Den senaste tekniken – på alla plan

Det är inte bara med NoCut® som vi kan erbjuda dig teknisk suveränitet. Vi är helhetsanpassade för att möta dig i en modern tid.

Vad sägs om att du får en behandlingsplan med uppföljning via vår egen app, enkel och snabb kommunikation med våra kundrådgivare via vår chatt, eller att du kan samtala med våra specialiserade optiker via vår videokonsultation?

Videkonsultation ögonlaser peter optiker

Vår femåriga trygghetsgaranti är både unik och en självklarhet för oss

  • Tillgång till vår patientapp för hjälp med medicinsk information och andra aktuella råd för just din behandling.
  • Medicinska rådgivare är tillgängliga för dig som behöver hjälp via vår jourtelefon.
  • Kontroller utförs ett flertal gånger för att försäkra oss om att din läkning går i rätt riktning.
  • Fria kompletterande behandlingar.
  • Obegränsat antal kontroller och återbesök.

Våra synkorrigerande behandlingar

Visar det sig att du är lämplig efter din undersökning så kan vi erbjuda dig en en stor bredd av metoder, vilket gör att du alltid blir rekommenderad det bästa alternativet. Det enda vi har valt att ta avstånd ifrån är att inte använda ögonlaser som skär i ögonen. Med dagens moderna teknik anser vi inte att det inte finns någon anledning att skära i unga och friska ögon. Därför har vi investerat i den senaste tekniken och i spetsen har du vår egen metod NoCut®.

Bläddra bland våra behandlingar.

Begränsat antal platser. Gör som våra andra kunder och säkra din plats idag!

44% bokat

BOKA UNDERSÖKNING ELLER Videokonsultation

Hos oss är du i goda händer