Nyhet! Se mer efter din gråstarrsoperation!

Genom att lägga till en Add-On lins kan vi nu åtgärda samtliga av dina synfel i efterhand och göra dig helt glasögonfri. Passar dig perfekt som tycker att det är för krångligt att bära dina läsglasögon efter din genomförda gråstarroperation. Du kanske är en av dem som vill förenkla din vardag?

Vad är en ADD-ON lins?

I enkla termer är det en extralins som kirurgen placerar framför din befintliga gråstarrlins. Det gör att du kan få flera fokusavstånd (trifokalitet) och därmed slippa både glasögon och linser. Dessutom är tekniken reversibel, vilket gör att kirurgen enkelt kan ta ut den om du så skulle vilja det.

Erbjudande!
Just nu erbjuder vi kostnadsfri undersökning för seniorer – för dig som är över 55 år.  Spara hela 990kr! Välj den klinik du har närmst till och se våra lediga tider här. 

Add on Vårda Ögonklinik

Add-On lins

  • Erbjuds i multifokal och monofokal variant
  • Reversibel – går att byta ut Add-On linsen i efterhand
  • Korrigerar åldersynthet, närsynthet, översynthet och astigmatism
  • Den senaste beprövade tekniken med den högsta kvaliteten som erbjuds på den globala marknaden

Hur går det till?

Du kommer till oss på en undersökning där specialiserad optiker noggrant mäter ditt öga och går igenom för- och nackdelar utefter dina individuella premisser. Visar det sig att riskbilden är för hög så tackar vi nej – men är du lämplig har du valet att gå vidare med oss. Ta den tid du behöver, vi ligger aldrig på och vet att en nöjd patient är den som har tagit sig tiden att tänka igenom sitt beslut i lugn och ro.

Operation

Först konsulterar du med kirurgen för att få en chans att i lugn och ro gå igenom allt en gång till. Operationen är smärtfri och utförs av ett team av ögonläkare och sjuksköterskor. Det är ett mindre ingrepp än din gråstarrsoperation men man går fortfarande in i ögat via ett mikroskopiskt snitt.

Efter operation

Redan efter två dagar kommer du att se en märkbar förbättring. Ungefär samma saker gäller som efter din gråstarroperation, med att undvika vissa aktiviteter de första veckorna och se till att ta sina ordinerade läkemedel. Vi är med dig hela vägen – och ser till att du går på dina kontroller så att vi noggrant kan följa upp.

 

Varför ska du välja att göra din Add-On hos Vårda Ögon?

Vårda Ögon har funnits sedan 1999 och lika länge har vi utfört linsbyten. I dagsläget är vi Sveriges största familjeägda ögonklinik och har erfarenhet av över 120 000 ögonoperationer. Vi efterföljer högsta kirurgiska hygienstandard och blir löpande kvalitetsgranskade av Sveriges ögonsjukvård. Det som även känns tryggt är att vi ägs av ögonläkare och hos oss är det alltid läkaren själv som bär ditt ansvar som patient.

Beprövad teknik – av största vikt

Vi väljer alltid den senaste tekniken men det är avgörande att den även är beprövad. Add-On linserna har nu visat höga resultat hos vår kvalitetsuppföljning, både internt och internationellt sett.

Vår ögonsjukvård – en avgörande del hos oss 

Dessutom har vi ena foten inom ögonsjukvård där samtliga av våra kliniker är anslutna till landstingen. Det gör att vi har flera specialistkompetenser hos oss och en stor vidd inom diagnostisk utrustning. Det gör att vi identifiera bakomliggande avvikelser och i flera av fallen även åtgärda dessa på plats. Du  kan alltid vända dig till oss när det handlar om ögon – livet ut. Vare sig det handlar om ögonlaser, linsbyten eller behandling av ögonsjukdomar.

 

Hos oss är du i goda händer med vår unika fem-åriga trygghetsgaranti.

  • Fria kontroller
  • Fria korrigerande operationer
  • Jourtelefon
  • Patientapp för en säkrare eftervård

Sist men inte minst får du alltid personlig service med den familjära känslan.