Vårda Ögon i Malmö

Vi har hjälpt människor med att slippa sina glasögon och kontaktlinser i över 25 år. Det gör oss idag till en av och med det mest erfarna ögonklinikerna i landet.  Du väljer oss för vår långa erfarenhet, vårt höga fokus på kvalitet och vår kompletta trygghetsgaranti.

  • Stabilitet - vi har funnits för dina ögon i 25 år
  • Erfarenhet - vi har utfört över 120 000 ögonoperationer
  • Trygghet - med en av Sveriges mest kompletta trygghetsgarantier

Ta reda på om om du kan bli fri från glasögon och linser - helt kostnadsfritt

 

Bokar du och genomför din kostnadsfria undersökning i Malmö, får du dessutom 50% rabatt på solglasögon från NORR EYEWEAR. Undersökningen är utan förbindelser till operation.

BOKA UNDERSÖKNING

Gäller fram till den 30 juni och enbart för vår klinik i Malmö.

Ögonoperation med ögonlaser och linsbyte

Med hjälp av en ögonoperation kan vi göra dig från dina glasögon och kontaktlinser. Vi kan korrigera alla vanliga synfel såsom närsynthet, översynthet, astigmatism och ålderssynthet. Vilken behandling som passar dig beror på ditt ögas struktur, ålder och typ av synfel.Våra populäraste behandlingar är:

Med ögonlaser kan man korrigera  närsynthet, översynthet och astigmatism och passar de flesta upp till 45 års ålder. Är du över 45 år kan ett linsbyte istället vara behandlingen för dig.

Själva ingreppet att man med hjälp av avancerad laserapparatur skonsamt omformar de yttersta lagerna på ditt öga. På så vis får du en brytning på ditt öga som korrigerar själva synfelet. Operationen är smärtfri, högprecis och tar endast någon minut.

Vårda Ögon använder sig av den senaste tekniken, det vill säga tredje generationens lasersystem. Det i kombination med välutbildad personal, erfarna kirurger och vår långa erfarenhet bidrar är vår framgång för ett lyckat resultat. Vi är även den enda ögonkliniken som kan erbjuda NoCut® ögonlaser. En metod som är ännu mer skonsam och där man helt slipper skära i ögat.

Lär dig mer om ögonlaser

 

För dig som är över 45 år och även lider av ålderssynthet.

När du blir äldre tappar man förmågan att fokusera då den egna lins i ögat börjar stelna. För att behandla synfelet behöver man då byta den åldrande linsen i ögat mot en konstgjord högteknologisk lins. Med hjälp av den nya linsen korrigeras ålderssynthet, närsynthet, översynthet och astigmatism – det vill säga alla typer av vanliga synfel. Du får även fördelen av att du inte kan bli utsatt för gråstarr i framtiden.

Läs mer om linsbyte.

Centralt belägen klinik i Malmö

Vår moderna klinik i Malmö erbjuder en bredd inom allt som berör dina ögon. Du finner den precis i kloss mot det anrika Stortorget (ca 5 min gång från centralstationen).

Ögonkliniken i Malmö erbjuder både behandlingar via landstinget samt privata behandlingar. Här möts du av den senaste tekniken i spetsen med professionell och trevlig personal. Våra kirurger har erfarenhet av minst 1000 st kataraktoperationer (gråstarr) – för att skapa det absolut högsta resultatet och för att du ska kunna känna dig trygg.

Hos oss träffar du bland annat:
Dr. Hans Remanius, leg läkare, chefsläkare och ögonspecialist
Dr. Carl Crussel – leg. läkare, ögonspecialist & refraktiv kirurg
Dr. Maria Kugelberg – leg. läkare, ögonspecialist & refraktiv kirurg.