Samarbete för refraktiv kirurgi och kataraktoperation

Dagens kunder är pålästa och initiativtagande. Därför vet vi att ett nära samarbete mellan optiker och ögonkliniker främjar kundens upplevelse. Genom ett samarbete med Vårda Ögon tar vi tillsammans hand om kunden.

Samtliga av våra kliniker är specialutvecklade för ögonsjukvård. Det innebär delvis att vi är ackrediterade av regionerna och att vi har den utrustning, kompetens och kvalitet som krävs för att utföra bland annat gråstarroperationer. Det innebär dessutom att vi har arbetat fram en högkvalitativ modell som har tagit över tjugo år att nå.

En stor del av vår verksamhet handlar om refraktiv kirurgi och privata synfelsbehandlingar. Vi har arbetat med detta sedan 1999 i egen regi och har en samlad erfarenhet av över 120 000 ögonoperationer.

Vi har förstått, efter många år i samarbete med optiker, att det handlar om mer än att sälja glasögon. Optikbranschen är på väg mot att bli mer heltäckande – och vi ser oss själva som en given samarbetspartner för detta, förklarar verksamhetschef för Malmö och Halmstad, Jacob Remanius.

Vi välkomnar optiker eller annan personal för besök på våra kliniker för medverkan vid operation. Det känns säkert extra tryggt att få se hur en ögonlaserbehandling eller linsbytesoperation går till. Passa på att ställa frågor till ögonkirurgen och lär känna vår personal.

Idag är det ett relativt välkänt koncept för optiker att samarbeta med ögonkliniker som erbjuder refraktiv kirurgi.

För mer information om samarbete, kontakta oss på jacob@varda.se.