Bli mer träffsäker - utan glasögon och linser!

Spara upp till 7 000 kr på synfelsbehandling för Skyttesportförbundets medlemmar.

Varför inte investera i ditt välmående. Slipp framtida kostnader för dina glasögon och linser genom ett linsbyte eller laserbehandling.

Vårda Ögon har sedan 1999 hjälpt människor med närsynthet, översynthet, astigmatism, grå starr och ålderssynthet. Vi har idag erfarenhet av över 120.000 ögonoperationer. Det borgar för trygghet och gör oss idag till en av Sveriges ledande kliniker inom ögonlaser och linsbyten.

Är du redo för att ta första steget till ett helt glasögon- & linsfritt liv? Boka en kostnadsfri undersökning hos oss och ta reda på om du kan göra ögonlaser och linsbyte. Glöm inte att ange din rabattkod i vårt bokningssystem.

BOKA KOSTNADSFRI UNDERSÖKNING
Uppge koden: SKYTTESPORT när du bokar.

 

Dina rabatterade priser

NoCut® ögonlaser

30 900 kr

Nu 23 900 kr

RLE linsbyte Multifokal

64 900 kr

Nu 59 900 kr

 

 

Vilken metod kan passa mig?

ögonlaseroperation

Ögonlaser – om du är mellan 20-45 år

Det kan utföras på dig som antingen är närsynt (myop), översynt (hyperop) eller lider av brytningsfel (astigmatism). När man är yngre, oftast 20–45 år, så är det vanligt att man har utvecklat ett synfel. Med andra ord innebär detta att man ser sämre. Du kanske har upptäckt att du ser sämre på nära eller långt avstånd. Du behöver glasögon eller linser för att få vardagen att fungera. Det kanske även är så att du har svårt för att fokusera skärpan på ett objekt på några meters avstånd eller på nära håll. Alltfler människor upplever dessa synfel idag och de kan korrigeras med hjälp av ögonlaser.

Hos Vårda Ögon tycker vi inte att det är medicinskt försvarbart att skära i unga friska människor ögon – därför har vi helt valt bort metoder där man skär i ögonen. Dessa metoder passar även perfekt för dig som lever ett aktivt liv.

Läs mer om vår helt egna beröringsfria premiemetod:
NoCut® – ögonlaser utan att skära

rle linsbyte undersökning

Linsbyte – Om du är över 45 år och lider av ålderssynthet

När man blir äldre stelnar den egna linsen i ögat och förlorar på så vis förmågan att ackommodera – att fokusera på olika avstånd. Du kanske har upplevt att armen inte längre räcker till? Att det är svårt att läsa och du behöver läs- eller progressiva glasögon. Du kan även har problem med att inte se golfbollen när du har slagit iväg den? Detta kan bero på just ålderssynthet.

För att göra dig glasögon- och linsfri behöver vi då byta ut linsen i ögat med en högteknologisk lins. Detta kallas för linsbyte, dagligt uttryckt.  Denna metod lämpar sig helt enkelt för dig som är ålderssynt (presbyop) och kan även korrigera närsynthet (myop), översynthet (hyperop) och astigmatism.

Läs mer om operationen:
RLE linsbyte

Boka en kostnadsfri undersökning (värd 990 kr) redan idag och se om du kan göra en synfelsbehandling.

BOKA UNDERSÖKNING
Uppge koden: SKYTTESPORT när du bokar.

 

Vi anser inte att man ska behöva stressa igenom ett beslut som ögonlaser – därför erbjuder vi alltid våra undersökningar utan förbindelser till behandling