”Öppnat dörren till att bli fallskärmsjägare”

Du gjorde ju en NoCut® ögonoperation, varför?

Jag har sökt till grundläggande militär utbildning (GMU) och behövde göra ögonlaserbehandling. De har höga krav och med ögonlaserbehandlingen öppnades dörrar eftersom jag har ansökt som fallskärmsjägare.

Varför valde du just Vårda Ögon?

Det var viktigt med priset att jag valde Vårda. Dessutom när jag läste på hemsidan så förklarar de andra inte lika noga. Jag fick väldigt bra information och det gjorde att man kände sig trygg.

Hur var själva operationsdagen, vad hände?

Jag var lite nervös. Det är ju normalt. Men jag blev lugn så fort jag pratade med läkaren. De förberedde bra innnan och man såg att de visste vad de gjorde.

Gjorde det ont?

Jag hade pratat med optikern som berättade hur jag ska göra. Fick sömntabletter och bedövningsdroppar. Sov mycket de 3 första dagarna. Jag hade inte ont alls.

Var tiden efter jobbig?

Jag började jobba efter den femte dagen. Det var en total förändring. Det är viktigt att ta ögondropparna innan man lägger sig. Man behöver bara anpassa sig till nya rutiner man inte är van vid.

Vad är det bästa med att ha opererat sig?

Om jag tänker framåt mot sommaren att kunna ha solglasögon utan att ha dem på sina vanliga glasögon. Jag spelar mycket fotboll och det går inte att beskriva hur bra det känns. Man kan åka skidor och slippa det här att inte se så fort det blir mörkt.