Ögonlaser för studenter

studentpris på ögonlaser

Hos Vårda Ögon slipper du dina glasögon & linser på ett tryggt och säkert vis. I över 20 år har vi varit en läkarledd ögonklinik med fokus på att förfina och optimera våra behandlingar. Det är därför som vi kan erbjuda dig marknadens lägsta pris utan att tumma på kvaliteten eller garantier.

120 000 ögonoperationer | 500 000 patienter | Över 20 års erfarenhet | 5 kliniker

PASSA PÅ! Ta del av våra erbjudanden:

STUDENTPRIS: Kostnadsfri undersökning (ord. 595kr)

STUDENTPRIS: NoCut® ögonlaser 19 900 kr (ord. 30 900kr)

NICE PRICE: LASEK ögonlaser 15 000 kr

Vi anser inte att man ska behöva stressa igenom ett beslut som ögonlaser – därför erbjuder vi alltid våra undersökningar utan förbindelse till behandling.

Rabatten erbjuds dig som blivit antagen till högskola/universitet eller studerar på högskolenivå. Du ska uppvisa studentlegitimation när du besöker oss. Frågor gällande din rabatt ställs direkt till vår kundtjänst på kundcenter@varda.se

BOKA ONLINE

Delbetala smidigt - alltid med schyssta villkor

Naturligtvis kan du även välja att delbetala din ögonlaserbehandling. Vi samarbetar med Svea Ekonomi och du kan enkelt ansöka själv och räkna ut din kostnad här.

Delbetala räntefritt i 36 mån för ca. 417 kr/mån

ANSÖK

LASEK ÖGONLASER – MÅNADSKOSTNAD
6 MÅN RÄNTEFRITT 2 500 kr
12 MÅN RÄNTEFRITT 1 250 kr
24 MÅN RÄNTEFRITT 625 kr
36 MÅN RÄNTEFRITT 417 kr
HYBRIDLÅN 84 MÅN 205 kr
48 MÅN RÄNTEBÄRANDE 366 kr
60 MÅN RÄNTEBÄRANDE 304 kr
72 MÅN RÄNTEBÄRANDE 263 kr

NoCut® ÖGONLASER – MÅNADSKOSTNAD (STUDENTRABATT)
6 MÅN RÄNTEFRITT 3 317 kr
12 MÅN RÄNTEFRITT 1 659 kr
24 MÅN RÄNTEFRITT 830 kr
36 MÅN RÄNTEFRITT 553 kr
HYBRIDLÅN 84 MÅN 272 kr
48 MÅN RÄNTEBÄRANDE 486 kr
60 MÅN RÄNTEBÄRANDE 404 kr
72 MÅN RÄNTEBÄRANDE 349 kr

Nr 1 inom beröringsfri ögonlaser

Vår egen och senaste premium-metod inom ögonlaserbehandling. Med NoCut® blir din behandling så skonsam som möjligt med att lasermaskinen sköter allt utan att skära eller skapa några lock på ditt öga.

  • Nr 1 inom beröringsfri ögonlaser
  • Behandlar astigmatism, närsynthet och långsynthet.
  • Anpassat för aktiva personer – ögat läker ihop helt efter behandling
  • Skonsamt resultat – behandlingen sker endast på ögats ytskikt
  • Högre precision – än traditionella lasermetoder
  • Oskuret öga – fritt från knivar, alkohol eller mekanisk åverkan
  • Toppteknik – utförs med ett av världens modernaste lasersystem – Schwind Amaris med SmartSurfACE

STUDENTPRIS: NoCut® ögonlaser 19 900 kr (ord. 30 900kr)

Hos Vårda gäller alltid vårt motto aldrig skära i unga friska människors ögon. Därför utvecklade vi NoCut® ögonlaser. Behandlingen bidrar till  att ditt öga läker ihop helt och därmed undgår du bestående risker med flik-komplikationer. Andra metoder där man istället skär i ögat skapar just flik-komplikationer. NoCut® passar perfekt för dig som är aktiv eller som åtminstone önskar den livsstilen som ett alternativ i framtiden.

Vi ser alltid till att NoCut® uppgraderas med de senaste tekniska framstegen för beröringsfri ögonlaser och idag är det vi i Sverige som leder inom beröringsfri ögonlaser med Dr Hans Remanius som pionjär i fältet.

Operationen tar endast några minuter och är helt smärtfri men du får räkna med att inte kunna arbeta på ett antal dagar under din återhämtningstid.

BOKA UNDERSÖKNING LÄS MER OM NoCut®

LASEK ÖGONLASER

LASEK ögonlaser tillhör en av de mest beprövade metoderna i världen. Den stora skillnaden mot NoCut® är att man använder sig av ett mekaniskt moment där man avlägsnar den yttersta delen av hornhinnan (epitelet) med alkohol-lösning. Därefter behandlar man med laser. I vissa fall kan LASEK passa bättre för dig. Det kan exempelvis röra sig om att du har tunna hornhinnor. Återhämtningstiden är dock något längre och smärtan efteråt kan även vara mer intensiv.  I de flesta flesta fallen är NoCut® att föredra.

NICE PRICE: LASEK ögonlaser 15 000 kr

Detta inkluderas alltid för studenter i samband med ögonlaserbehandling  – utan extra kostnad:

app Förbättrad upplevelse med vår patientapp (Vårda Ögon) som du kan ladda ned från Google Play eller App Store. Slipp papper och känn dig tryggare!

chatt Ständig kontakt med oss via vår chatt, telefon eller mejl

jour Jourtelefon utöver ordinarie arbetstimmar – om du behöver akut hjälp

trygghet Trygghetsgaranti i hela 5 år som hjälper dig med fria kompletterande behandlingar vid behov och kontroller/återbesök så många gånger du vill

Här bakom skyddet ser vi Lena.
Ja, var ska vi börja någonstans?
Hon har jobbat hos oss i 17 år nu - sedan 2004 😎

Lena stöttar upp klinikerna i Malmö och Halmstad vid tillfällen när vi har personalfrånvaro. Hon transporterar varor till och från Göteborg, Halmstad och Malmö. Hon arbetar som verksamhetschef på Vårda Ögon Halmstad, ser till att vi kan ta emot tusentals patienter från landstinget och privat för både mottagning och operation. Allt är helt enkelt tipptopp när Lena styr båten. Hon är dessutom den som svarar i nästan alla våra jourtelefoner där hundratals privata laser- och linsbytespatienter blir hjälpta med deras funderingar varje månad. Hon smittar av sig med sin fantastiska energi och positivtet - och har alltid varit en benchmark för gott patientomhändertagande. En otroligt värdefull resurs! 🌟

#vårdaögonblicket #vårdaögon #erfaren #personal #kanallt
...

8 0

Vårt absolut senaste tillskott heter Johanna och arbetar som undersköterska på Vårda Ögon Malmö.

Hon har, utöver yrket som undersköterska, jobbat som föreläsare inom yoga och mindfulness de senaste 20 åren.

Vi har fått tag i en riktig pärla som utstrålar mycket värme och energi - och som dessutom kan hjälpa oss med meditativa pauser efter långa operationsdagar 😉

Varmt välkommen till Vårda Ögon!

#personal #undersköterska #ögon #vårdaögon #vårdaögonblicket
...

4 2

Här är Kerstin, vår nya ögonsjuksköterska i Stockholm!

Hon har jobbat som sjuksköterska sedan 2014 och blev färdigutbildad ögonsjuksköterska 2018.

"Jag valde Vårda Ögon Stockholm tack vare klinikens läge, den goda fördelningen och variationen av arbetsuppgifter samt att det var en liten och intim mottagning. Chefen gjorde även ett gott intryck".

Vi önskar dig varmt välkommen!

#vårdaögonblicket #vårdaögon #personal #stockholm
...

4 0

Vilket minne, vilket jobb och vilka arbetskamrater, tack för uppvaktningen på min 30års dag ❤

#vårdaögonblicket #familj #kastaintekatterpåfolk #kärlek vardaogon #30thbirthday #old #restingbitchface #toyoung #feelgood
...

10 1

Älskar min hobby (jobbet) 🙌

#vårdaögonblicket #vårdaögonklinik #sinnesro #workhard #kastaintekatterpåfolk #optikerassistent #uska #operation #sterileprocessing
...

31 4

För dig som vill bli glasögonfri så snabbt som möjligt, måste du då först gå på en undersökning och sedan göra din operation en annan dag? Kan man inte ta ”allt” på en gång?

Det vore tämligen smidigt men vi måste samtidigt kunna ge dig en säker behandling. Det kan dock finnas undantag där vi kan garantera vår höga standard. Ta kontakt med oss på 010-709 99 99, PM:a eller läs mer på www.varda.se.

#ögonklinik #glasögon #vårdaögonblicket #linsbyte #ögonlaser
...

5 0

Kan man göra ett RLE linsbyte efter ögonlaser?

En trevlig fördel med att vara en av Sveriges äldsta ögonkliniker är att vi har varit här länge för våra patienter – och kan därför erbjuda de en unik kontinuitet. Det händer nu att många som har opererat sig med ögonlaser i 30-årsåldern kommer tillbaka till oss i 50-årsåldern och vill göra något åt sin ålderssynthet. I detta fall med ett linsbyte. Då är det tryggt för dig att veta att vi har kvar dina journaler och mätvärden från din ögonlaser och undersökning - det är grunden för att kunna utföra ett så säkert RLE linsbyte som möjligt.

#ögonklinik #linsbyte #linsbytesoperation #ögonlaser #vårdaögonblicket
...

15 0

Är du redo för att ta första steget till ett helt glasögon- & linsfritt liv?

BOKA DIN KOSTNADSFRIA UNDERSÖKNING