Ögonlaser för studenter

studentpris på ögonlaser

3 000 kr i studentrabatt på alla våra laserbehandlingar

Som student investerar du för framtiden genom att fylla på dina kunskapsbank. Varför inte också investera i ditt välmående?

Slipp framtida kostnader för dina glasögon och linser genom en laserbehandling. Vi behandlar närsynthet, översynthet och astigmatism med NoCut®  ögonlaser – helt utan att skära i ditt öga. Vi erbjuder dig även LASEK ögonlaser – den vanligaste ytbehandlingsmetoden runtom i världen,

Är du redo för att ta första steget till ett helt glasögon- & linsfritt liv?

Använd kod ”Student”

Boka undersökning idag

Boka en kostnadsfri undersökning (värd 990 kr) redan idag och se om du kan göra en laserbehandling.

Vi anser inte att man ska behöva stressa igenom ett beslut som ögonlaser – därför erbjuder vi alltid våra undersökningar utan förbindelser till behandling.

Rabatten erbjuds dig som blivit antagen till högskola/universitet eller studerar på högskolenivå. Du ska uppvisa studentlegitimation när du besöker oss. Frågor gällande din rabatt ställs direkt till vår kundtjänst på kundcenter@varda.se

Naturligtvis kan du även välja att delbetala din ögonlaserbehandling. Vi samarbetar med Svea Ekonomi och du kan enkelt ansöka själv och räkna ut din kostnad här.

Delbetala räntefritt i 36 mån för ca. 742kr/mån

ANSÖK

Delbetala smidigt - alltid med schyssta villkor

Naturligtvis kan du även välja att delbetala din ögonlaserbehandling. Vi samarbetar med Svea Ekonomi och du kan enkelt ansöka själv och räkna ut din kostnad här.

Delbetala räntefritt i 36 mån för ca. 742kr/mån

ANSÖK

NoCut® - ögonlaser utan att skära

Vår egen och senaste premium-metod inom ögonlaserbehandling. Med NoCut® blir din behandling så skonsam som möjligt med att lasermaskinen sköter allt utan att skära eller skapa några lock på ditt öga.

 

  • Behandlar astigmatism, närsynthet och långsynthet.
  • Anpassat för aktiva personer – ögat läker ihop helt efter behandling
  • Skonsamt resultat – behandlingen sker endast på ögats ytskikt
  • Högre precision – än traditionella lasermetoder
  • Oskuret öga – fritt från knivar, alkohol eller mekanisk åverkan
  • Toppteknik – utförs med ett av världens modernaste lasersystem – Schwind Amaris 1050RS med SmartSurfACE

Hos Vårda gäller alltid vårt motto aldrig skära i unga friska människors ögon. Därför utvecklade vi NoCut® ögonlaser. Behandlingen bidrar till  att ditt öga läker ihop helt och därmed undgår du bestående risker med flik-komplikationer. Andra metoder där man istället skär i ögat skapar just flik-komplikationer. NoCut® passar perfekt för dig som är aktiv eller som åtminstone önskar den livsstilen som ett alternativ i framtiden.

Vi ser alltid till att NoCut® uppgraderas med de senaste tekniska framstegen för beröringsfri ögonlaser och idag är det vi i Sverige som leder inom beröringsfri ögonlaser med Dr Hans Remanius som pionjär i fältet.

Operationen tar endast några minuter och är helt smärtfri men du får räkna med att inte kunna arbeta på ett antal dagar under din återhämtningstid.

BOKA UNDERSÖKNING LÄS MER OM NoCut®

LASEK ÖGONLASER

LASEK ögonlaser tillhör en av de mest beprövade metoderna i världen. Den stora skillnaden mot NoCut® är att man använder sig av ett mekaniskt moment där man avlägsnar den yttersta delen av hornhinnan (epitelet) med alkohol-lösning. Därefter behandlar man med laser. I vissa fall kan LASEK passa bättre för dig. Det kan exempelvis röra sig om att du har tunna hornhinnor. Återhämtningstiden är dock något längre och smärtan efteråt kan även vara mer intensiv.  I de flesta flesta fallen är NoCut® att föredra.

Detta inkluderas alltid för studenter i samband med ögonlaserbehandling  – utan extra kostnad:

app Förbättrad upplevelse med vår patientapp (Vårda Ögon) som du kan ladda ned från Google Play eller App Store. Slipp papper och känn dig tryggare!

chatt Ständig kontakt med oss via vår chatt, telefon eller mejl

jour Jourtelefon utöver ordinarie arbetstimmar – om du behöver akut hjälp

trygghet Trygghetsgaranti i hela 5 år som hjälper dig med fria kompletterande behandlingar vid behov och kontroller/återbesök

Patientnöjdheten är hög hos oss - och vår personal är den bidragande faktorn!

Stort tack för det fina kortet och tårtan 🤩

#patientnöjdhet #vårdaögonblicket #vårdaögon #linsbyte
...

16 0

Philip kommer från Köpenhamn och han valde att göra NoCut®. Varför? Han ville ha en så säker och högeffektiv ytbehandling som möjligt.

”Jag har använt glasögon sedan jag var 11 år och det är helt fantastiskt att kunna slippa både glasögon och kontaktlinser nu. Det är som att få en ny livskvalitet”.

Se hans video inne på Vårda UnCut, www.varda.se.

#vårdaögonblicket #vårdaögon #NoCut #ögonlaser #remaniusvision #kobenhavn
...

20 0

Bodil gjorde sitt linsbyte via medfinansiering.

Vi kan erbjuda medfinansiering till alla som har gråstarr (katarakt).

Det innebär att hon fick sin gråstarroperation finansierad av regionen och fick sedan betala mellanskillnaden för premiumlinser (i hennes fall: trifokala linser).

Hon är väldigt nöjd över att slippa sina glasögon helt och hållet.
Här nedan berättar hon med egna ord:

”Kirurgen utförde två enastående bra operationer! Han bytte mina linser mot trifokala och korrigerade min astigmatism.
Sköterskorna tog väl hand om mig efter operationerna. Samma vänlighet som receptionisterna visat. Jag uppskattade teet och kakan, samt att få vila i ett mörkt, tyst och lugnt rum”.

”Sammantaget skulle jag beskriva Vårda Ögon som ett mycket professionellt skött företag. Det råder god stämning bland personalen. Servicenivån är mycket hög. Det känns lugnt och tryggt att vara hos er.”

”Min syn är så mycket bättre än då jag hade glasögon. Men det bästa av allt är nog att astigmatismen försvann och nu har jag inga problem med djupseende eller att gå i trappor. Haloringarna vid lampor är inga större problem. Jag ser de som vackra ljus vid juletid.”

Alltid lika kul med nöjda patienter🙏🏻
Tack Bodil!

#vårdaögon #vårdaögonblicket #medfinansiering #linsbyte
...

22 0

Joakim behandlade sitt synfel med NoCut® ögonlaser. Han är en av de 40 000 som vi har behandlat med just NoCut®. Det gör oss till den enskilt mest erfarna verksamheten inom beröringsfri ögonlaser i Norden.

Joakim har dessutom spelat in några videoklipp som kommer att finnas med i Vårda Uncut.
- Videoserien förmedlar transparens och har helt naturliga utlåtanden från patienter.

”Det gick väldigt snabbt och smidigt. Laserbehandlingen luktade lite bränt hår, men det var inte så mycket mer med det. Det enda jag var orolig för var att flacka med blicken, men jag fick veta att de hade en inbyggd säkerhetsmekanism som stänger av lasern om det skulle hända något”.

Många av våra patienter blir imponerade av vår ytbehandlingsmaskin - den mest avancerade på marknaden. Lasern behandlar bland annat ditt synfel med 1050 st pulser per sekund.

#vårdaögon #vårdaögonblicket #NoCut #ögonlaser #senaste
...

16 0

Väskan som alltid följer med - även på sköna promenader 😎

#NoCut #ögonlaser #vårdaögonblicket #vårdaögon
...

7 0

Vårt senaste tillskott Gisela!
Hon bemannar vår privata telefoni och besvarar alla våra kunders spörsmål varje dag.

Som ni ser använder Gisela glasögon och ska göra ett linsbyte hos oss framöver. Presbyopin är dock inte fullt utvecklad ännu. Det är bland annat just linsbyte som hon hjälper våra kunder att boka - och vi utför 100-tals varje månad.

Kom i kontakt med oss på 010-709 99 99!

#vårdaögon #vårdaögonblicket #nocut #ögonlaser #linsbyte #katarakt #sverige
...

17 2

Santen på besök med ny information om deras medicintekniska produkter - och lite mer specifikt en lättapplicerad gel för att lindra akuta skov samt för dagligt underhåll mot blefarit.

Blefarit är en kronisk sjukdom som drabbar ögonlocken. Kort sagt, en ögonlocksinflammation. Det krävs en rigid ögonlockshygien eftersom obehandlad blefarit kan leda till andra problem som till exempel torra ögon, vagel och konjunktivit.

#vårdaögon #blefarit #ögonsjukvård #lunchmöte #vårdaögonblicket
...

17 0

Är du redo för att ta första steget till ett helt glasögon- & linsfritt liv?

BOKA DIN KOSTNADSFRIA UNDERSÖKNING