Bli en av oss!

Vi växer. Här finner du aktuella lediga tjänster hos Vårda Ögon.


Ögon/operationssköterska – Stockholm

Vi söker nu dig som kan börja omgående på vår moderna klinik i Stockholm! Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska och allmänna göromål på ögonkirurgisk klinik. Du kommer att ingå i ett energiskt och glatt team. Vår centralt belägna klinik i Stockholm har ordinarie arbetstider (08:00-17:00). Tjänstgöringsgrad är 100% men kan diskuteras.

Vi värdesätter att du är utåtriktad, ansvarstagande och serviceinriktad.

  • Du sätter alltid kunden/patienten i fokus.
  • Du är inte rädd för att ta kontakt med nya människor.
  • Du är punktlig och professionell i ditt bemötande och arbetsrutiner.
  • Du är även social och frågar om du inte förstår en uppgift.

För ansökan eller frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Henrik jh@varda.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Uppdaterad: 2021-09-10

Refraktiv optiker (konsult) – Göteborg

Vi söker nu en optiker på konsultbasis för arbete på vår moderna klinik i Göteborg. Vår verksamhet är under en växande fas och ska nu öka kapaciteten. Kliniken ligger nere vid Stenpiren och bjuder på en oslagbar utsikt mot vattnet.

Du bör ha erfarenhet av kliniska undersökningar inför privata synfelsbehandlingar som laser och linsbyte. Det är klart meriterande om du även har kunskap om ICL. Vi jobbar endast med ytbehandlingar inom ögonlaser, eftersom vi anser att det är bäst för våra patienters ögon.

Arbetet är förlagt vardagar kl 08-17. Vi söker dig som kan starta redan i augusti, alternativt senare i höst.

Skicka din ansökan till marknadschef Jacob Remanius på jacob@varda.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Uppdaterad: 2021-07-08

Utesäljare/Account manager – Skåne

Vi söker nu vår nästa företagssäljare med branscherfarenhet av vård, ögon eller optik. Du kommer att täcka Skånemarknaden, vilket innefattar våra kliniker i Ystad och Malmö. Verksamheten är mycket stark på Skånemarknaden och vi har idag byggt upp bra nätverk med näringslivet.

Tjänsten omfattar till stor majoritet fältsälj rörande Vårda Ögons partners inom optik-, företags-, och vårdbranschen. I rollen har du möjlighet att bygga upp försäljningen med inslag av process samt verksamhetsutveckling för en effektivare och framför allt framgångsrik försäljning. Du kommer att bygga upp långsiktiga samarbeten med t.ex. optikbutiker och andra ögonkliniker där du presenterar Vårdas tjänsteutbud. Ditt primärområde är Skåne men kan sedan eventuellt innefatta anslutande län.

Du bör ha arbetat som account manager/fältsäljare med minst 1-2 års erfarenhet. Tjänsten avser heltid och tillsvidareanställning.

Du kommer att rapportera direkt till chef och ledningsgrupp med uppföljning på veckobasis.

Välkommen med din ansökan till marknadschef på jacob@varda.se. Vi ser fram emot att höra från dig!


Spontanansök!

Vi söker alltid duktig personal inom ögon – som till exempel undersköterskor, receptionister, optiker, optikerassistenter, sjuksköterskor och ögonläkare. Tveka inte att skicka in din spontanansökan till respektive klinik!