Bli en av oss!

Vi växer. Här finner du aktuella lediga tjänster hos Vårda Ögon.

Vårda Ögon utför ögonkirurgi och ögonmottagning med 5 kliniker i Sverige. Vi har samarbetsavtal med olika regioner och utför både regionfinansierade och privata ögonbehandlingar. Vi har funnits sedan 1999 och är idag en av de största privata aktörerna inom ögon i landet.

Lediga jobb hos Vårda Ögon

Undersköterska – Vårda Ögon Malmö

Nu har du chansen att få vara en del av Skånes, förmodligen, snabbaste växande privata ögonklinik!

Vi söker dig som letar efter ett varierande och tillfredsställande arbete med mycket kund- och patientkontakt. Vi värdesätter att du är utåtriktad, ansvarstagande och serviceinriktad samt att du alltid sätter kunden/patienten i fokus. Arbetet är förlagt vardagar kl 8-17 med start enligt överenskommelse, dock meriterande om du kan börja i juni. Tjänstgöringsgrad 80% men kan diskuteras.

Som undersköterska med erfarenhet av ögon, och/eller operationer assisterar du vid katarakt- och laseroperationer, undersökningar samt bemannar telefonrådgivning. Utöver det patientnära arbetet finns även andra ansvarsområden som du tillsammans med kollegorna delar på för att driva verksamheten framåt. Det skulle till exempel kunna handla om att ta emot remisser, hantera vårt boknings/journalsystem och packa upp varor som används inför operation. Ett helhetstänk är viktigt i denna typ av tjänst.

För frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Jacob Remanius på jacob@varda.se. Vi ser fram mot din ansökan!

Uppdaterad: 2022-04-19


Ögon/operationssköterska – Vårda Ögon Stockholm

Vi söker nu dig som kan börja omgående på vår moderna klinik i Stockholm! Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska och allmänna göromål på ögonkirurgisk klinik. Du kommer att ingå i ett energiskt och glatt team. Vår centralt belägna klinik i Stockholm har ordinarie arbetstider (08:00-17:00). Tjänstgöringsgrad är 100% men kan diskuteras.

Vi värdesätter att du är utåtriktad, ansvarstagande och serviceinriktad.

  • Du sätter alltid kunden/patienten i fokus.
  • Du är inte rädd för att ta kontakt med nya människor.
  • Du är punktlig och professionell i ditt bemötande och arbetsrutiner.
  • Du är även social och frågar om du inte förstår en uppgift.

För ansökan eller frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef på jassna.glemme@varda.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Uppdaterad: 2021-09-10

 


Vill du jobba extra som operations- eller ögonsjuksköterska?

Det kanske är så att du är pensionerad eller fortfarande arbetar aktivt som operations- / ögonsjuksköterska? Då har vi en möjlighet för extrajobb. Våra kliniker är nämligen i behov av detta för att vi ska kunna öppna upp fler operationsdagar.

Vårda Ögon har funnits länge på marknaden och med tanke på att vi än idag är privatägda så är hög kvalitet och nöjda patienter ett faktum. Det är vårt framgångsrecept.

Nu har du chansen att bli en ambulerande sjuksköterska som antingen kan jobba på en av våra kliniker, eller på flera olika.

Precis som en anställd sjuksköterska hos oss så kommer du att bistå med intra- och extraokulära behandlingar. Sedvanlig förberedelse, genomförande och uppföljning är en del av det dagliga arbetet. Du kommer även at delta i inventeringen av operationsartiklar, underhåll av utrustning sterilitet.

Vi ser, som hos alla våra medarbetare, att du har god samarbetsförmåga och att du bidrar med konsekvent hög kvalitet samt hög patientsäkerhet.

Vi kommer att kunna växa tack vare din hjälp.

Välkommen med din ansökan till jacob@varda.se

 


Alla är självklart välkomna att spontanansöka!

Vi söker alltid duktig personal inom ögon – som till exempel undersköterskor, receptionister, optiker, optikerassistenter, sjuksköterskor och ögonläkare. Tveka inte att skicka in din spontanansökan till respektive klinik!