Bli en av oss!

Här finner du aktuella lediga tjänster hos Vårda Ögonklinik.

Ögonläkare 20191105 – Ystad

Vårda Österlen söker legitimerad ögonläkare med erfarenhet av mottagningsverksamhet. Vi förväntar att du kan svenska i skrift och tal. Vi kan erbjuda fast anställning eller på konsultbasis. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Arbetet är förlagt vardagar kl 8-17.

Vårda Österlen AB är en privat ögonklinik som har vårdavtal med Region Skåne avseende ögonmottagning samt kataraktverksamhet. Vi har sedan starten 2017 växt i antalet anställda för att möta det ökade patientinflödet.

Vid intresse eller ytterligare information kontakta verksamhetschef Therese Granberg Lejre, therese.granberg.lejre@osterlenkirurgin.se.

Läs mer om Vårda Österlen

Undersköterska 20200113 – Malmö

Vårda Ögonklinik i Malmö på Stortorget 9 söker en undersköterska med erfarenhet av ögonsjukvård. Vi förväntar oss att du kan svenska i skrift och tal och vi erbjuder dig en visstidsanställning då vi har personal som är föräldraledig. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Dina arbetstider planeras vara vardagar mellan kl 8-17.

Vårda Ögonklinik i Malmö tillhör Vårda Sverige AB. Kliniken i Malmö har vårdavtal med Region Skåne avseende kataraktverksamhet. Övrig verksamhet består av refraktiv privat ögonkirurgi såsom ögonlaser och linsbytesoperationer.

Vid intresse eller ytterligare information kontakta verksamhetschef Mårten Swärd, marten.sward@varda.se.

Spontanansök!

Vi söker alltid duktig personal inom ögon. Såsom undersköterskor, receptionister, optikerassistenter, sjuksköterskor och ögonläkare. Tveka inte att skicka in din spontanansökan till respektive klinik!