Bli en av oss!

Vi växer. Här finner du aktuella lediga tjänster hos Vårda Ögon.


Refraktiv optiker (konsult) – Göteborg

Vi söker nu en optiker på konsultbasis för arbete på vår moderna klinik i Göteborg. Vår verksamhet är under en växande fas och ska nu öka kapaciteten. Kliniken ligger nere vid Stenpiren och bjuder på en oslagbar utsikt mot vattnet.

Du bör ha erfarenhet av kliniska undersökningar inför privata synfelsbehandlingar som laser och linsbyte. Det är klart meriterande om du även har kunskap om ICL. Vi jobbar endast med ytbehandlingar inom ögonlaser, eftersom vi anser att det är bäst för våra patienters ögon.

Arbetet är förlagt vardagar kl 08-17. Vi söker dig som kan starta redan i augusti, alternativt senare i höst.

Skicka din ansökan till marknadschef Jacob Remanius på jacob@varda.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Uppdaterad: 2021-07-08

Ögonsjuksköterska – Halmstad

Vi söker dig som är ögonsjuksköterska med erfarenhet från operation av katarakt – och som tycker om att ha patientnära arbete. Du kommer att ingå i vårt team på Slottsmöllan i Halmstad, alldeles intill det vackra och natursköna området.

Flytande svenska är ett krav och det är meriterande om du behärskar engelska. Vi värdesätter att du är utåtriktad, ansvarstagande och serviceinriktad samt att du alltid sätter kunden/patienten i fokus. Arbetet är förlagt vardagar kl 8-17 med start enligt överenskommelse. Tjänsten avser deltid (40%).

Skicka din ansökan till verksamhetschef Lena Remanius på lena.remanius@varda.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Uppdaterad: 2021-03-15

Undersköterska – Ystad

Vi söker dig som letar efter ett varierande och tillfredsställande arbete med mycket kund- och patientkontakt. Vi värdesätter att du är utåtriktad, ansvarstagande och serviceinriktad samt att du alltid sätter kunden/patienten i fokus. Arbetet är förlagt vardagar kl 8-17 med start enligt överenskommelse, dock meriterande om du kan börja omgående. Tjänstgöringsgrad 100% men kan diskuteras.

För ansökan eller frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschefen Marcus Nortén på marcus.norten@osterlenkirurgin.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Uppdaterad: 2021-05-04

Ögonläkare/Mottagningsläkare – Stockholm

Vårda Ögonklinik Stockholm söker nu legitimerad ögonläkare med erfarenhet av mottagningsverksamhet. Vi förväntar oss att du kan svenska i tal och skrift. Vi kan erbjuda dig fast anställning eller på konsultbasis. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Arbetet är förlagt vardagar kl 8-17 med start enligt överenskommelse. Vårda Ögonklinik Stockholm tillhör det familjeägda bolaget Vårda Sverige AB och drivs i privat regi som har vårdavtal med Region Stockholm avseende ögonmottagning samt kataraktverksamhet. Vi har sedan starten år 1999 expanderat både avseende kliniker, personal och teknisk utrustning för att möta det ökade patientinflödet. Idag är Vårda Sverige AB Sveriges största familjeägda ögonklinik – Tryggt och familjärt sedan 1999.

Vid intresse eller ytterligare information kontakta verksamhetschef Sara Wacander, sara.wacander@varda.se.

Uppdaterad: 2020-12-21
Spontanansök!

Vi söker alltid duktig personal inom ögon – som till exempel undersköterskor, receptionister, optiker, optikerassistenter, sjuksköterskor och ögonläkare. Tveka inte att skicka in din spontanansökan till respektive klinik!