Bli en av oss!

Här finner du aktuella lediga tjänster hos Vårda Ögonklinik.

Sjuksköterska 20200212 – Stockholm

Som sjuksköterska med erfarenhet av ögon, och/eller operationer på Vårda Ögonklinik, assisterar du vid katarakt- och polikliniska operationer, undersökningar och besök på läkarmottagningen samt bemannar telefonrådgivning. Utöver det patientnära arbetet finns även andra ansvarsområden som du tillsammans med kollegorna delar på för att driva verksamheten framåt. Tack vare korta beslutsvägar, kollegial atmosfär och god kommunikation utvecklas och förbättras enheten kontinuerligt.

Du som medarbetare har tillsammans med kollegorna en stor möjlighet att påverka arbetssituationen och verksamheten genom kreativa lösningar och förbättringsförslag.

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras (Deltid m.m).

Vid intresse eller ytterligare information kontakta verksamhetschef Sara Wacander, sara@varda.se, 0704 473910.

Ögonläkare 20191105 – Ystad

Vårda Österlen söker legitimerad ögonläkare med erfarenhet av mottagningsverksamhet. Vi förväntar att du kan svenska i skrift och tal. Vi kan erbjuda fast anställning eller på konsultbasis. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Arbetet är förlagt vardagar kl 8-17.

Vårda Österlen AB är en privat ögonklinik som har vårdavtal med Region Skåne avseende ögonmottagning samt kataraktverksamhet. Vi har sedan starten 2017 växt i antalet anställda för att möta det ökade patientinflödet.

Vid intresse eller ytterligare information kontakta verksamhetschef Therese Granberg Lejre, therese.granberg.lejre@osterlenkirurgin.se.

Läs mer om Vårda Österlen

Sjuksköterska 20200324 – Malmö

Vårda Ögonklinik i Malmö på Stortorget 9 söker en specialistutbildad ögonsjuksköterska. Vi förväntar oss att du kan svenska i tal och skrift. Du har möjligheten att få tillsvidareanställning eller att jobba hos oss som konsult. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Dina arbetstider planeras vara vardagar mellan kl 8-17.

Vårda Ögonklinik i Malmö tillhör Vårda Sverige AB. Kliniken i Malmö har vårdavtal med Region Skåne avseende kataraktverksamhet. Övrig verksamhet består av refraktiv privat ögonkirurgi såsom ögonlaser och linsbytesoperationer.

Vid intresse eller ytterligare information kontakta verksamhetschef Mårten Swärd, marten.sward@varda.se.

Spontanansök!

Vi söker alltid duktig personal inom ögon. Såsom undersköterskor, receptionister, optikerassistenter, sjuksköterskor och ögonläkare. Tveka inte att skicka in din spontanansökan till respektive klinik!