Bli en av oss!

Vi växer. Här finner du aktuella lediga tjänster hos Vårda Ögon.

Vårda Ögon utför ögonkirurgi och ögonmottagning med 5 kliniker i Sverige. Vi har samarbetsavtal med olika regioner och utför både regionfinansierade och privata ögonbehandlingar. Vi har funnits sedan 1999 och är idag en av de största privata aktörerna inom ögon i landet.

Lediga jobb hos Vårda Ögon

Göteborg

Nu behöver vi omgående förstärkning och söker en kundrådgivare till vår klinik i Göteborg!

Tjänsten omfattar kundrådgivning rörande Vårda Ögons tjänsteutbud, nära samarbete med våra optiker gällande privata kunder, kund- och patientvård, uppföljning och rådgivning gällande både privatkunder och regionpatienter samt administration i vår dagliga verksamhet.

På kliniken befinner du dig mitt i verksamheten och där möts du dagligen av läkare, sköterskor, optiker och administrativ personal. Vi arbetar i det webbaserade journalsystemet Webdoc som tillsammans med telefoni via Telavox är dina främsta verktyg i rollen som kundrådgivare. Du kommer att arbeta nära våra optiker och inneha en nyckelroll i att sammanlänka kontakter mellan läkare, optiker och övrig personal. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av antingen ögonvård eller optikbranschen och har arbetat med någon typ av journalsystem inom vården.

Vi söker dig som är:

  • God kommunikatör i svenska och engelska språket, både skriftligt och muntligt
  • Serviceinriktad, social och flexibel
  • Driven och självständig och som trivs på mindre arbetsplats med familjär känsla
  • Lyhörd och har förmåga att se helhet och ligga steget före

Arbetet är förlagt mellan 08:00 – 17:00 med lunch kl 12:00 – 13:00.

Typ av tjänst: Tillsvidareanställning med 6 mån. provanställning initialt.

Du kommer att rapportera direkt till verksamhetschefen på kliniken.

Anställningsstart: Omgående

Skicka din ansökan tillsammans med CV till verksamhetschef camilla.lind@varda.se

  • Sista ansökningsdag: 10 oktober 2022

Ystad

Bli en del av ett härligt gäng på en ögonklinik där teamwork är i fokus!

För att trivas hos oss bör du ha nära till skratt och viljan att göra det lilla extra. Att du är serviceminded ser vi som en självklarhet.

Meriterande är branscherfarenhet. Löpande urval sker, tillträde omgående för samtliga tjänster.

Medicinsk Sekreterare

  • Vikariat 18-24 månader

Här blir du en av tre sekreterare. Förutom de traditionella arbetsuppgifterna får du dessutom en hel del kontakt med våra kunder genom att bemanna både reception och telefon vid behov.

Tveka inte att söka redan idag! Det gör du genom att skicka ditt CV och kort beskrivning av dig själv till marcus.norten@varda.se


Vill du jobba extra som operations- eller ögonsjuksköterska?

Det kanske är så att du är pensionerad eller fortfarande arbetar aktivt som operations- / ögonsjuksköterska? Då har vi en möjlighet för extrajobb. Våra kliniker är nämligen i behov av detta för att vi ska kunna öppna upp fler operationsdagar.

Vårda Ögon har funnits länge på marknaden och med tanke på att vi än idag är privatägda så är hög kvalitet och nöjda patienter ett faktum. Det är vårt framgångsrecept.

Nu har du chansen att bli en ambulerande sjuksköterska som antingen kan jobba på en av våra kliniker, eller på flera olika.

Precis som en anställd sjuksköterska hos oss så kommer du att bistå med intra- och extraokulära behandlingar. Sedvanlig förberedelse, genomförande och uppföljning är en del av det dagliga arbetet. Du kommer även at delta i inventeringen av operationsartiklar, underhåll av utrustning sterilitet.

Vi ser, som hos alla våra medarbetare, att du har god samarbetsförmåga och att du bidrar med konsekvent hög kvalitet samt hög patientsäkerhet.

Vi kommer att kunna växa tack vare din hjälp.

Välkommen med din ansökan till jacob@varda.se

 


Alla är självklart välkomna att spontanansöka!

Vi söker alltid duktig personal inom ögon – som till exempel undersköterskor, receptionister, optiker, optikerassistenter, sjuksköterskor och ögonläkare. Tveka inte att skicka in din spontanansökan till respektive klinik!