Bli en av oss!

Vi växer. Här finner du aktuella lediga tjänster hos Vårda Ögon.

Vårda Ögon utför ögonkirurgi och ögonmottagning med 4 kliniker i Sverige. Vi har samarbetsavtal med olika regioner och utför både regionfinansierade och privata ögonbehandlingar. Vi har funnits sedan 1999 och är idag en av de största privata aktörerna inom ögon i landet.

 


Operationssjuksköterska inom Ögon till vår klinik i Malmö

Plats: Stortorget 9, Malmö
Tjänst: Operationssjuksköterska inom Ögon
Omfattning: Heltid
Är du en passionerad och erfaren operationssjuksköterska med intresse för ögonsjukvård? Vill du arbeta i hjärtat av Malmö, på vår toppmoderna klinik vid Stortorget 9? Då är du den vi söker!

Om oss
På vår klinik specialiserar vi oss på avancerad ögonsjukvård med fokus på att erbjuda den högsta standarden av patientvård. Vår moderna anläggning är utrustad med den senaste teknologin inom ögonkirurgi och diagnostik. Vi strävar efter att skapa en arbetsmiljö som främjar både professionell utveckling och personlig trivsel.

Dina arbetsuppgifter
Som operationssjuksköterska hos oss kommer du att spela en central roll i vårt operationsteam. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
Assistera kirurger under ögonoperationer
Förbereda operationssalar och instrument
Säkerställa en säker och steril miljö
Ge omvårdnad före, under och efter operationer
Samarbeta med ett tvärprofessionellt team för att säkerställa bästa möjliga patientvård

Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll tror vi att du har:
Legitimation som sjuksköterska med specialistutbildning inom operation
Erfarenhet av arbete inom ögonkirurgi är mycket meriterande
Goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt
Förmåga att arbeta självständigt såväl som i team
Ett starkt engagemang för patientvård och kvalitet

Vi erbjuder
En dynamisk och stimulerande arbetsmiljö i centrala Malmö
Möjlighet till kontinuerlig vidareutbildning och kompetensutveckling
Konkurrenskraftig lön och förmåner
Ett engagerat och kunnigt team som stödjer dig i ditt dagliga arbete

Ansökan
Är du redo för nästa steg i din karriär och vill bli en del av vårt dedikerade team som är en av Sveriges mest högpresterande? Skicka din ansökan, inklusive CV och personligt brev, till jacob@varda.se senast den 30 juni 2024. Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

 


Ögonsjuksköterska till kliniken i Göteborg

Nu behöver vi förstärkning och söker en ögonsjuksköterska till vår ögonklinik vid Stenpiren i Göteborg.

Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna medarbetare som brinner för att på ett professionellt och säkert sätt förbättra livskvalitén för människor. För oss är kunden/patienten alltid i fokus.

Vi söker dig som vill ha en bredare roll på en mindre ögonklinik med familjär känsla. Förutom att ansvara för det operativa arbetet på vår operationsavdelning och assistera vid linsbytes- och laseroperationer kommer du även att arbeta nära våra patienter vid mottagningsbesök, kundrådgivning och vissa administrativa arbetsuppgifter.

Hos oss är gott samarbete avgörande och du bör ha lätt för att lära och att kommunicera, både med medarbetare och patienter. Att vara lyhörd och ha förmågan att se helhet och ligga steget före är av stor betydelse.

Att kunna bidra till arbetsglädje och positiv energi inom arbetsgruppen är grundläggande och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänstegrad ca 80% men kan diskuteras.

Välkommen med din ansökan till camilla.lind@varda.se

Publicerad 27 februari 2024.


Vill du jobba extra som operations- eller ögonsjuksköterska?

Det kanske är så att du är pensionerad eller fortfarande arbetar aktivt som operations- / ögonsjuksköterska? Då har vi en möjlighet för extrajobb. Våra kliniker är nämligen i behov av detta för att vi ska kunna öppna upp fler operationsdagar.

Vårda Ögon har funnits länge på marknaden och med tanke på att vi än idag är privatägda så är hög kvalitet och nöjda patienter ett faktum. Det är vårt framgångsrecept.

Nu har du chansen att bli en ambulerande sjuksköterska som antingen kan jobba på en av våra kliniker, eller på flera olika.

Precis som en anställd sjuksköterska hos oss så kommer du att bistå med intra- och extraokulära behandlingar. Sedvanlig förberedelse, genomförande och uppföljning är en del av det dagliga arbetet. Du kommer även att delta i inventeringen av operationsartiklar, underhåll av utrustning sterilitet.

Vi ser, som hos alla våra medarbetare, att du har god samarbetsförmåga och att du bidrar med konsekvent hög kvalitet samt hög patientsäkerhet.

Vi kommer att kunna växa tack vare din hjälp.

Välkommen med din ansökan till jacob@varda.se

 


Alla är självklart välkomna att spontanansöka!

Vi söker alltid duktig personal inom ögon – som till exempel undersköterskor, receptionister, optiker, optikerassistenter, sjuksköterskor och ögonläkare. Tveka inte att skicka in din spontanansökan till respektive klinik!