Bli en av oss!

Här finner du aktuella lediga tjänster hos Vårda Ögonklinik.

Ögonläkare/Mottagningsläkare – Stockholm

Vårda Ögonklinik Stockholm söker nu legitimerad ögonläkare med erfarenhet av mottagningsverksamhet. Vi förväntar oss att du kan svenska i tal och skrift. Vi kan erbjuda dig fast anställning eller på konsultbasis. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Arbetet är förlagt vardagar kl 8-17 med start den 18 september.

Vårda Ögonklinik Stockholm tillhör det familjeägda bolaget Vårda Sverige AB och drivs i privat regi som har vårdavtal med Region Stockholm avseende ögonmottagning samt kataraktverksamhet. Vi har sedan starten år 1999 expanderat både avseende kliniker, personal och teknisk utrustning för att möta det ökade patientinflödet. Idag är Vårda Sverige AB Sveriges största familjeägda ögonklinik – Tryggt och familjärt sedan 1999.

Vid intresse eller ytterligare information kontakta verksamhetschef Sara Wacander, sara.wacander@varda.se.

Uppdaterad: 2020-04-22

Sjuksköterska – Stockholm

Som sjuksköterska med erfarenhet av ögon, och/eller operationer på Vårda Ögonklinik Stockholm, assisterar du vid katarakt- och polikliniska operationer, undersökningar och besök på läkarmottagningen samt bemannar telefonrådgivning. Utöver det patientnära arbetet finns även andra ansvarsområden som du tillsammans med kollegorna delar på för att driva verksamheten framåt. Tack vare korta beslutsvägar, kollegial atmosfär och god kommunikation utvecklas och förbättras enheten kontinuerligt.

Du som medarbetare har tillsammans med kollegorna en stor möjlighet att påverka arbetssituationen och verksamheten genom kreativa lösningar och förbättringsförslag.

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras (Deltid m.m).

Vid intresse eller ytterligare information kontakta verksamhetschef Sara Wacander, sara.wacander@varda.se.

Uppdaterad: 2020-02-12

Ögonläkare – Ystad

Vårda Österlen söker legitimerad ögonläkare med erfarenhet av mottagningsverksamhet. Vi förväntar att du kan svenska i skrift och tal. Vi kan erbjuda fast anställning eller på konsultbasis. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Arbetet är förlagt vardagar kl 8-17.

Vårda Österlen AB är en privat ögonklinik som har vårdavtal med Region Skåne avseende ögonmottagning samt kataraktverksamhet. Vi har sedan starten 2017 växt i antalet anställda för att möta det ökade patientinflödet.

Vid intresse eller ytterligare information kontakta verksamhetschef Therese Granberg Lejre, therese.granberg.lejre@osterlenkirurgin.se.

Läs mer om Vårda Österlen

Uppdaterad: 2019-11-05


Spontanansök!

Vi söker alltid duktig personal inom ögon. Såsom undersköterskor, receptionister, optikerassistenter, sjuksköterskor och ögonläkare. Tveka inte att skicka in din spontanansökan till respektive klinik!