Äntligen träning utan linser!

Du gjorde ju en NoCut® operation, varför?

Ville verkligen inte ha glasögon, vill inte ha något på näsan och jag var trött på mina linser. De funkade inte i mitt jobb. Linserna blev torra av dammet och kliade och jag orkade inte hålla på med dem.

Varför valde du just Vårda Ögon?

Jag hade en del vänner som opererat sig på Vårda tidigare och som rekommenderade Vårda till mig. Så jag hade bara hört bra saker. Jag gick in på deras sida och sedan flöt det bara på. Priset tittade jag inte så mycket på och jag vet inte vad det kostar på andra ställen.

Hur var själva operationsdagen, vad hände?

Jag minns inte så mycket från själva operationsdagen. Men man fick droppar i ögat och sedan tog det inte lång tid innan man var ute därifrån.

Gjorde det ont?

Själva operationen gjorde inte alls ont. Men när jag kom hem och tog de första dropparna minns jag att det var jobbigt att kolla när det var ljust.

Var tiden efter jobbig?

Jag hade hört att det skulle göra som ondast dag två, så jag sparade lite på dropparna så att jag hade extra mycket dag 2. Men det var nog ingen bra idé. Jag gjorde operationen på måndagen och på torsdagen hade jag inte längre ont. Så smärtan höll inte i sig en hel vecka som dom hade sagt.

Vad är det bästa med att ha opererat sig?

Idag ångrar jag ingenting. Det var absolut värt några dagar av smärta. Även om man kan göra en operation som ger mindre smärta men som är sämre för ögonen, är det bättre att ha mycket ont i några få dagar. Sedan spelar jag handboll på elitnivå och det är väldigt skönt att veta att man inte har en lins som kan ramla ut under en match eller på en träning.