Via din arbetsgivare

Vi erbjuder möjligheten till en förmånlig lösning via din arbetsgivare – så att du ska kunna utföra din synkorrigerande operation. Detta tack vare ett enkelt samarbete med oss på Vårda Ögon där ni blir en företagspartner.

Du sparar pengar via ett skräddarsytt samarbete mellan din arbetsgivare och Vårda Ögon.

Det är ingen nyhet att glasögon och linser kan vara skönt att slippa på jobbet. Vi vill att du ska se klart utan glasögon och linser.

Via ett samarbete mellan din arbetsgivare och Vårda Ögon erhåller du kostnadsfri undersökning (ordinarie 990 kr), ett mer förmånligt pris på operation och delbetalning. Dessutom ingår utökad trygghetsgaranti.

Din arbetsgivare finansierar bland annat terminalglasögon (glasögon anpassade för bildskärmsarbete) och slipade skyddsglasögon (för säkerhet och en klar syn) när du är i behov av synhjälpmedel på jobbet. Om du gör ett linsbyte kan gråstarr förebyggas. Gråstarr är en av de vanligaste ögonsjukdomarna idag och det är oftast äldre som drabbas.

 

 

Som Enterprise-kund får du och dina kollegor bl.a.

  • Prioritering i i kö - undvik långa väntetider
  • Ständig kontakt med oss via vår chatt, telefon eller mejl
  • Utökad Trygghetsgaranti - Fria kompletterande behandlingar vid behov och kontroller/återbesök så många gånger du vill
  • Förmånligare priser på samtliga av våra behandlingar
  • Dedikerad företagspartner

Varför ska du välja Vårda Ögon?

Sedan starten år 1999 har vi som familjeföretag utfört ögonoperationer. Ja, faktum är att vi är en av de äldsta aktörerna idag. Nu har vi blivit lite större – och i dagsläget har vi erfarenhet av över 120 000 ögonoperationer.

Vi är extra stolta över att våra kirurger alltid bär det yttersta ansvaret för dig som patient, till skillnad från andra modeller där ansvaret kan beläggas på icke-vårdande resurser. Det skapar en säkerhet och kontinuitet – med fokus på hela din behandling hos oss.

Det som även brukar vara betryggande är att vi har ena foten inom ögonsjukvård via Sveriges landsting. Det innebär att vi har en högre kravbild på oss där vi rapporterar in data till centrala kvalitetsregister. Den andra faktorn är att vår tekniska del blir större både inom diagnostik, kirurgi och eftervård. Det bidrar bland annat till att vi kan diagnosticera med ögonbottenfotografering och efterkorrigera med YAG-laser eller ytskiktsbehandling. Med andra ord kan vi identifiera en rad avvikelser och ögonsjukdomar, men även se till att behandla dessa.

Hur blir jag Enterprise-kund?

Det är väldigt enkelt och helt kostnadsfritt! Du fyller i ansökan nedan (tar 1 min). Därefter kommer vi att kontakta dig eller din kontaktperson.

Gör som över tusentals andra företag och ansök idag!

Är du ansluten till Benify?

Bra. Då fungerar vår Enterprise-lösning som ett utmärkt komplement. Om företaget inte är anslutet till Benify så bör ni definitivt efterfråga vårt riktade erbjudande.