Upplev friheten inför sommaren 2021 med våra rabatterade erbjudanden på våra premium-metoder NoCut® ögonlaser och RLE linsbyte (med trifokala linser).

Gå med i vårt nyhetsbrev EyeTalks och få åtkomst till följande rabatterade priser:

fus 99 kr undersökning inför synfelsbehandling (ord. 595kr).

rabatt NoCut® ögonlaser 21 930kr (ord. 30 900kr)

rabatt RLE linsbyte 50 900kr (ord. 60 900kr)

rabattlasek LASEK ögonlaser för 15 000kr (ord. 25 900kr)

 

EyeTalks - Vårda Ögon

Registrera dig här

Vi kommer enbart att skicka dig information om oss, våra behandlingar samt erbjudanden. Du kan när som helst välja att gå ur detta nyhetsbrev och du förbinder dig inte till något. All data hanteras enligt vår integritetspolicy.

Detta inkluderas alltid:

app Förbättrad upplevelse med vår patientapp (Vårda Ögonklinik) som du kan ladda ned från Google Play eller App Store. Slipp papper och känn dig tryggare!

chatt Ständig kontakt med oss via vår chatt, telefon eller mejl

jour Jourtelefon utöver ordinarie arbetstimmar – om du behöver akut hjälp

trygghet Trygghetsgaranti i hela 5 år som hjälper dig med fria kompletterande behandlingar vid behov och kontroller/återbesök så många gånger du vill

Gå till våra populära behandlingsmetoder
eller fortsätt läs!

ÖGONLASER – under 45 år

RLE Linsbyte – över 45 år

Vi är det trygga och moderna valet - sedan 1999

 

✓ Erfarenhet av över 120 000 ögonoperationer

✓ Över 20 års erfarenhet – en av Sveriges äldsta ögonkliniker

Erfarna kirurger med minst 3000 st utförda ögonoperationer var

✓ Den senaste tekniken med NoCut® och SmartSurfACE

Kvalitetsgranskade av Sveriges sjukvård

✓ Fem rikstäckande kliniker

Familjeägt – ägs till fullo av läkare och inte riskkapitalbolag

Helhetsanpassade med allt inom ögon – såväl privat som ögonsjukvård

Sist men absolut inte minst, så premierar vi på Vårda den familjära känslan såväl hos vår personal som våra patienter. Vi är en enda stor familj. Välkommen till Vårda Ögonklinik!

instagram

#vårdaögonblicket

Snart 50 dax att se bra ut igen. Två nya linser på plats. Dax att se löpare klockan igen, och hur snabb man är😇#vårdaögonklinik Malmö #linsbyte #nocut #vårdaögonblicket ...

17 1

Första steget till om jag kan göra en op eller linsbyte så jag slipper glasögon! #villseklart #vårdaögonklinik #väntrum #design #stol ...

30 17

Hängande ögonlock?

På Vårda Ögonklinik erbjuder vi nästan allt för ögat. Det betyder att vi även hjälper våra patienter med de mer kosmetiska alternativen som ögonlocksplastik. Det passar bra för dig som vill föryngra ditt utseende. Tjänsteutbudet är brett och utförs endast av våra mest rutinerade kirurger som är specialister inom detta område. Vårt grundkrav för kirurger är 2000 ögonlocksoperationer.

Läs mer och se hela vårt tjänsteutbud: https://www.varda.se

#ögonlocksplastik #ögonlockslyft #ögonklinik
#vårdaögonblicket #vårdaögonklinik #vårdaögon
...

18 0

Nu är det gjort och hoppas snart att jag kan se. Galet ljuskänslig så solglasögon inga lampor och helst igen bommat helt. Tur man har hörsel för titta tv går inte.
Nervös över Micke som leder sitt första TNT pass 😆 pga att jag ligger här och gottar mig 😉
#vårdaögonklinik #teamnordictrail #vampyr
...

20 8

Kan man göra ett RLE linsbyte efter ögonlaser?

En trevlig fördel med att vara en av Sveriges äldsta ögonkliniker är att vi har varit här länge för våra patienter – och kan därför erbjuda de en unik kontinuitet. Det händer nu att många som har opererat sig med ögonlaser i 30-årsåldern kommer tillbaka till oss i 50-årsåldern och vill göra något åt sin ålderssynthet. I detta fall med ett linsbyte. Då är det tryggt för dig att veta att vi har kvar dina journaler och mätvärden från din ögonlaser och undersökning - det är grunden för att kunna utföra ett så säkert RLE linsbyte som möjligt.

#ögonklinik #linsbyte #linsbytesoperation #ögonlaser #vårdaögonblicket
...

16 0

✨ NoCut® ögonlaser - senaste tekniken, utan att skära – Endast hos Vårda Ögonklinik ✨
Vårda erbjuder dig som medlem i Militärrabatt 5000 kr rabatt per öga på NoCut® ögonlaser samt 3995 kr rabatt per öga på Linsbyte med RLE! 👀👏 
Även kostnadsfri undersökning utan förpliktelser till operation.
Vårda Ögonklinik har sedan 1999 hjälpt människor med närsynthet, översynthet, astigmatism, grå starr och ålderssynthet. De har valt att satsa på den senaste tekniken och enbart erfarna kirurger. Det borgar för säkerhet och trygghet. Och det är där deras fokus ligger. Det handlar ju om din syn. Något som aldrig får behandlas lättvindigt. Länk i bio! ⬆️🤩
 
Vårda ögonklinik finns på följande platser:
Stockholm, Göteborg, Malmö, Halmstad, Ystad.
 
#vårdaögonklinik #nocut #militarrabatt #militarrabattapp #militarydiscount #försvarsmakten #forsvarsmakten #hemvärnet #veteraner #soldathemmet #frivilligorganisationer #lottakåren #brukshundklubben
...

21 0

För dig som vill bli glasögonfri så snabbt som möjligt, måste du då först gå på en undersökning och sedan göra din operation en annan dag? Kan man inte ta ”allt” på en gång?

Det vore tämligen smidigt men vi måste samtidigt kunna ge dig en säker behandling. Det kan dock finnas undantag där vi kan garantera vår höga standard. Ta kontakt med oss på 010-709 99 99, PM:a eller läs mer på www.varda.se.

#ögonklinik #glasögon #vårdaögonblicket #linsbyte #ögonlaser
...

17 0

#Repost christofernober with repostapp.
・・・
There are two important rules when it comes to sleep!! 1: Never go to sleep being enemy with the one you love and care the most about!! 2: Never go to sleep hungry!! 😉😊 olimp_sport_nutrition smartshakehq pansarsweden protinnutrition olimpliveandfight #vårdaögonklinik #dstrap #food #pommes #stripes #milk #hmb #chicken
...

14 0

Skepp ohoj! Båtmässan i Göteborg är nu i full gång! Våra experter inom kundrådgivning är på plats för att svara på varför det kan vara fördelaktigt med en ögonlaser eller ett linsbyte till sjöss! Missa heller inte att det bjuds på fantastiska erbjudanden på undersökning och behandling!

Ni finner oss i monter G:00:88, rulltrappan upp till höger. Vi ställer ut t.o.m. den 11 feb. Välkommen!

#vårdaögonblicket #vårdaögonklinik #linsbyte #NoCut #ögonlaser #båtmässan #icl
...

29 4

 

VID FS-LASIK

lockSkär man ett lock på ögat (utgör 25% av hornhinnans tjocklek)

lockLocket läker aldrig ihop helt (20-25% bestående försvagning i styrka)

lockEj för en aktiv målgrupp, såsom kampsport, boxning eller dykning

lockIngreppet går djupare på ögat

lockTvå moment: ett där man skapar fliken och ett annat där man behandlar hornhinnan.

smartfriMindre smärta efter operationen

kortKort läkningstid

epitelEpitelet avlägsnas med alkohol

momentTvå moment: först avlägsnandet av ögats epitel sedan behandling med laser

aterhamtningLite längre återhämtning

ontMer risk för smärta under läkningstid  (6 av 10 har ont efter en LASEK/ELSA)

tunnaBra för tunna hornhinnor

I denna jämförelse finns andra skillnader. En fråga som ibland dyker upp: "Är NoCut® samma sak som TransPRK?"

Tänk så här: vissa maskiner som används vid TransPRK är sex till tio år gamla och är inte nödvändigtvis uppdaterade/uppgraderade, kirurgen är inte lika erfaren som Nordens mest erfarna kirurg inom beröringsfri ögonlaser (Dr. Hans Remanius) och medicinerna/efterbehandlingen är annorlunda. När du väljer beröringsfri ögonlaser så ska det vara för att du vill ha den högsta kvaliteten. Det är därför som vi kallar det för NoCut®.

Viktiga frågeställningar vid TransPRK

samma Samma tillvägagångssätt som NoCut®

efterbAnnorlunda efterbehandling och medicinering

senasteSchwind Amaris ögonlaser med senaste uppdateringen SmartSurfACE

erfaenhetKirurgens erfarenhet

ICL passar dig med stora synfel eller om du har för tunna hornhinnor för en ögonlaseroperation. ICL har dessutom en snabb synåterhämtning.

Vi opererar in en lins i ögat som ger en permanent lösning. Det fungerar alltså inte som en kontaktlins som du själv tar ut eller stoppar in varje dag. Dock kan man ta ut eller byta linsen vid behov. Metoden är det som kallas reversibel. Då återgår du till den synstatus som du hade före operationen. Detta är något som många kunder är tacksamma för.

Ca 1-3 dagar beroende på ditt/dina ögons tidigare tillstånd. Behandlande läkare ger dig svar vid operationstillfället.
Nej, vanligtvis har patienter inte ont. Däremot kan man känna visst skav i ögonen några dagar efter operationen,
Då kan du oftast uppgradera dig till en trifokal Iins. I ett flertal av våra landsting har vi möjlighet att göra en så kallad medfinansiering där landstinget betalar en viss del och resterande betalar du.
Javisst, med en så kallad add-on lins. I enkla termer är det en extralins som kirurgen placerar framför din befintliga gråstarrlins. Det gör att du kan få flera fokusavstånd (trifokalitet) och därmed slippa både glasögon och linser. Tekniken är dessutom reversibel, vilket gör att kirurgen enkelt kan ta ut den om du så skulle vilja det. Läs mer om add-on linsimplantat.

Hos oss är du i goda (och precisa) händer.

Kirurgi är ett hantverk. Hos Vårda Ögonklinik finner du endast erfarna och specialiserade läkare inom ögon. Här är det alltid läkaren som ansvarar för hela din behandling – vi har inga stafettläkare – våra kirurger är personer som vi har arbetat med under många år. Våra ögonspecialister är både hälso- och sjukvårdsentreprenörer, internationellt välkända och har varit medicinskt ansvariga för både hornhinnebanken och ögonmottagningen på ett flertal olika sjukhus i Sverige. En del har dessutom arbetat med refraktiv privat kirurgi i över 20 år. Läs gärna mer om våra ögonspecialister.

Dr. Hans Remanius, ägare och chefsläkare på Vårda Ögonklinik

En utförlig undersökning är A och O för en behandling

Till skillnad från flera andra aktörer är vi betrodda av Sveriges ögonsjukvård. Det innebär att vi blir både kvalitetsgranskade samt tillser att ha en adekvat utrustning för diagnostik, operation och efterbehandling – för allt inom privata behandlingar men även ögonsjukdomar. . Den diagnostiska delen tillsammans med vår 20-åriga erfarenhet gör att vi kan bidra till en mer korrekt analys om du är lämplig för en synfelsbehandling med ögonlaser eller linsbyte. Ta första steget och ta reda på om du är lämplig för en synfelsbehandling. Hos Vårda Ögonklinik förbinder du dig aldrig till operation. Läs mer om undersökningen

Delbetala räntefritt i 36 mån

Vi erbjuder delbetalning med schyssta villkor via Svea Ekonomi. Du kan delbetala räntefritt i upp till 36 mån, eller räntebärande upp till hela 72 mån.

NoCut® ögonlaser: 610 kr/mån

RLE linsbyte (trifokala linser): 1414 kr/mån

 

RÄKNA UT DIN DELBETALNING OCH ANSÖK HÄR

Ärliga omdömen direkt från kunderna.

Transparens är ett av ledorden för oss på Vårda Ögonklinik.

Nu gör vi något unikt och tar med kundernas utlåtanden – som de själva har skapat – helt ocensurerat.

Se vår videoserie Vårda Uncut. Vårda Ögonklinik har ej betalat för att ändra innehållet.

EyeTalks - Vårda Ögon

Registrera dig och få åtkomst till de rabatterade priserna

Vi kommer enbart att skicka dig information om oss, våra behandlingar samt erbjudanden. Du kan när som helst välja att gå ur detta nyhetsbrev och du förbinder dig inte till något. All data hanteras enligt vår integritetspolicy.