Varför just fem års garanti?

För samtliga av våra synfelsbehandlingar inom ögonlaser och linsbyte inkluderar vi alltid vår 5 åriga trygghetsgaranti. Vi erbjuder inga förkortade eller olika versioner av denna. Något som är viktigt för oss, men varför?

Det är viktigt att tänka på en behandling mer än just själva dagen man gör sin operation. Det innebär att tiden efteråt ofta inkluderar en fas av återhämtning för synen och läkning av ögat. Rent tidsmässigt kan detta gå på några dagar eller ta upp till ett år, beroende på typ av behandling och ens egna förutsättningar.

fem års trygghetsgaranti


Efter denna tid vet man om man kommit upp i sitt förväntade resultat och i de fallen det inte går ingår det en korrigerande behandling om de medicinska premisserna finns. På Vårda Ögon kan vi utföra en sådan både för linsbyten eller ögonlaser med hjälp av vår avancerade laserteknik. Dock innebär denna korrigerande behandling ytterligare en period av synåterhämtning och läkning. Det kan alltså plötsligt ha gått redan ett par år efter sin initiala behandling.

Därför har vi alltid en trygghetsgaranti på just fem år som möjlighet att kunna förbättra din syn under denna tid – och sätta in åtgärder i rätt tid.

Läs mer om vår extensiva trygghetsgaranti här